Sjung med oss

Vill du sjunga i en kör med hög musikalisk ambition, många skratt och fin sammanhållning? Just nu har vi plats för ett par nya sångare. Vi letar främst efter 1:a sopraner och 2:a basar men alla med god körvana och viss notläsningsförmåga är välkomna att söka.

Kammarkören Non Silentium är en del av Svenska kyrkan i Österåkers omfattande musikverksamhet och består av cirka 35 medlemmar. Kören har en bred repertoar som sträcker sig från jazz och folkmusik till de stora kyrkomusikaliska körverken. Vi sjunger lika gärna a cappella som med orkester och ger ungefär två konserter varje termin. Självklart medverkar vi även på församlingens högmässor och musikgudstjänster. 

Vi repeterar på måndagar kl 19:00-21.30 i Åkersberga kyrka. I höst ska vi bland annat åka på körtävling i Lissabon. Utöver det väntar konserter vid allhelgona och jul, samt ett antal gudstjänster. 

Du får vid provsjungningstillfället sjunga en egenvald sång a cappella. Vi testar också ditt röstomfång, notläsningsförmåga och gehör. Hör av dig till urban.westerlund@svenskakyrkan.se om du är intresserad av att boka en provsjungning.